Yeyy! Jeg har blitt hundeeier :)

Nå har jeg tenkt på det lenge, siden i fjor sommer egentlig.
Men det ble litt forandring i planen med lange sykehusopphold og rehabilitering.
Siden jeg kom hjem fra sykehus i januar har jeg brukt litt tid på å undersøke og tenke på hva som kunne passe meg og situasjonen min nå...
De av dere som kjenner meg og leser bloggen min vet jo at jeg har litt problemer med å komme meg ut, jeg har følt jeg ikke har noe å gå ut for, har følt meg utilpass, og har kjent mye på at jeg isolerer meg litt inne hjemme.

Det hjalp endel å få den nye stolen, med ekstra effektive hjul, det er litt mindre skummelt, og mye lettere å komme meg rundt.
Jeg har vært, eller kanskje gjort meg selv avhengig av at noen må være med meg ut for hver minste tur, for da fokuserer jeg ikke så mye på situasjonen min, jeg klarer å slappe av mer...
Jeg savnet noe å komme meg ut for, noe å stå opp til, litt selskap.

Jeg fikk kontakt med en eldre dame som hadde en hund som trengte nytt hjem. Vi snakket sammen flere ganger og jeg var og besøkte henne og lille voffsen.
Det klaffa bra med en gang, og vi fikk god kontakt. Herlig! ♡
En liten tispe på 4 år som jeg var  og henta på søndag.
Emma♡

Hun er så rolig og kosete, snill og flink :) Har funnet seg tilrette og virker trygg allerede.
Var litt spent på hvordan det skulle bli i fht Pippen, men det gikk jo strøkent! Pippen viste fort hvem som var sjefen her, hun erter Emma litt, men det går kjempe fint. De er selvfølgelig nysgjerrige begge to, og i dag har begge to ligget og sovet oppå meg i go'stolen. :D

Deilig med luft flere ganger om dagen, uten å kjenne på stress og angst. Har holdt oss til småturer rundt i området her nå da så hun blir litt kjent både med meg og stedet. Hun ligger langflat oppå meg stort sett hele tiden.
Herlig å våkne opp til all kjærligheten og kosen hun gir!

Gleder meg til å bruke dagene med henne, finne ut av hvordan ting fungerer og kose oss på tur.

Her har vært en slapp og regnfull høstdag, men jeg håper dere koser dere likevel!

God kveld videre!

☆Theresa☆

Blir jo bare forelsket i det lille ansiktet her :p

Også Pippen da :)

#blogg #rullestol #rehabilitering #livet #ulykke #hverdag #depresjon #angst #familie #hund #nymfeparakitt #ryggmargsskade #høst

Natt og dag, drøm og virkelighet

Ligger og tenker på drømmer og hvordan det påvirker dagen min noen ganger...
Fordi i perioder så har jeg så kjipe drømmer, sånn ordentlig våkne midt på natta og prøve å tvinge meg selv våken nok til å ikke sovne igjen fordi drømmene bare er helt for jævlig. Eller marerittene da...
Det gjør meg litt trist og tankefull de dagene og litt sliten. Jeg har ikke lyst til å legge meg til å sove igjen neste kveld.
(Og jeg er egentlig veldig glad i å sove da :P)

Men så, andre ganger så er det ganske ålreit å drømme.
I drømmene mine så sitter jeg aldri i rullestolen, jeg kan gå.
Selvom i underbevisstheten så vet jeg i drømmen at jeg er lam. Jeg er overrasket selv og venter bare på at bena skal svikte, men det skjer aldri.

Det er jo på en måte litt godt, og det er en pause fra virkeligheten sånn som den er. Jeg er tilbake til meg selv for en stund. 
Er jo littegrann skuffa når jeg våkner da, men glad for at jeg har fått gått og stått og løpt og vært "vanlig" og alt det der igjen!

Det er hvertfall mye bedre enn å våkne med verdens verste følelse, svett og redd for å sovne igjen pga mareritt.

Lurer på om det er noen sammenheng mellom hvordan jeg har det til tider,  mellom drømmene og marerittene.
Det er det jo sikkert. Begynner å ane et lite mønster mellom tidene, om jeg har det bra, eller er litt deprimert, om ting er vanskelig osv.

Har bare tenkt litt på det i det siste.
Er mange år siden jeg har husket drømmene mine så ofte som det jeg gjør nå for tiden. Og det er ofte de samme tingene og de samme stedene som går igjen. Steder som har betydd mye for meg. Jeg kommer alltid tilbake dit. Det er rart. Men litt bra at jeg har mulighet til å huske det sånn som det var en gang. 

I kveld så klarte jeg å sovne på sofaen da. Flere timer. 

Helt håpløst. Haha...
Dette blir en lang natt med masse tid til tenking... Prøver å fylle den med serier og andre ting så det ikke blir så nedtrykt. Kjenner meg selv med søvnproblemer og tanker. Kan fort bli litt mørkt.

Men...!
Fint med litt tanker til blogg igjen da :)

Foruten om dette med natt og drømmer så er dagene ikke så verst sånn ellers akkurat nå.
Kommer meg gjennon med rimelig godt mot! Og det er bra. Er litt ute innimellom på egenhånd og ser litt framover sånn ellers og :)

Bare det å komme meg ut og trille alene gir jo litt sånn selvtillitsboost når jeg ikke har taklet det i det hele tatt tidligere!
Så jeg håper og satser på mange flere fine høstdager fremover, så kanskje det hjelper litt på å få en god periode fremover.
Til vinteren emigrerer jeg til Spania. (Hehe, hvertfall i drømmene mine). Nå skal jeg lære meg spansk etterhvert, og så kanskje drømmene blir virkelighet en dag.
Må ha noen ambisjoner.
Ett mål om gangen ;)

Nå er det MISFITS på Netflix her på meg,
håper dere sover godt superstars!

Nesten helg jo!! Kos dere ♡

☆Theresa☆

(Litt stolt :p)

#blogg #rullestol #rehabilitering #livet #ulykke #angst #drømmer #tanker #ingenvinger #hverdag #depresjon #mørket #mål #ryggmargsskade #høst #helg

Theresa

36, Skedsmo

~Everything that Drowns Me Makes me wanna Fly~ ...Etter å ha overlevd et fall på over 10 meter i 2014 skriver jeg om blant annet veien tilbake til livet fra sykesenga... En ting jeg har lært etter alt jeg har opplevd i livet er at det går videre! Har du husket å fortelle noen at du er glad i dem i dag?

Widgets

Design

Laget av Lisa

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits